Skip to content

Inici arrow Qui som
La Nostra Empresa Imprimir a/e

BARNAPES comença la seva activitat amb l'objectiu de donar servei tècnic a maquinaria d'alimentació i hosteleria i a instruments de pesatge de funcionament no automàtic, tant en balances comercials com de pesatge industrial fins a 3000 kg.

La nostra empresa va ser de les primeres, a escala nacional, a homologar-se en el Centro Español de Metrología, quedant registrats amb el número 02-M-135-R.

Després d'obtenir el Certificat de Qualitat ISO 9002 (actualment ISO 9001) comencem els tràmits amb el Departament de Indústria per a obtenir l'autorització per realitzar Assaigs de Verificació Després de Reparació , autorització que aconseguim segons Resolució de la Generalitat de Catalunya de 29 de febrer de 2002, amb això es mantindria la vigència de la verificació oficial fins la seva caducitat.

Actualment som una de les principals empreses del sector gràcies a la satisfacció dels nostres clients per la qualitat del servei i dels equips que els oferim.

POLÍTICA DE LA QUALITAT 

Missió: Donem servei comercial i tècnic a les empreses on el pesatge és imprescindible, ampliant els nostres productes i serveis fins on els nostres clients sol·liciten, sent pioners i puntals en venda i reparació de instruments de pesatge de funcionament no automàtic i maquinaria d’alimentació i hostaleria en Catalunya.

Visió: L'objectiu fonamental és la creació de valor pel Client, superar les seves expectatives oferint-li productes i serveis de qualitat a preus que resultin competitius i atractius i anticipant-nos per a oferir-les solucions intel·ligents, així como la obtenció de benefici i solidés empresarial per al manteniment i desenvolupament personal y professional de tots els seus col·laboradors, basant-nos en la millora continua, la satisfacció del cliente, el compromís legal i reglamentari y la participació de tots els membres de l’empresa.

Valors: Promovem la motivació de tota l’organització cap a la millora continua utilitzant els recursos necessaris que ens permeten garantir que els serveis que prestem compleixen les especificacions, normes i reglaments aplicables així com els requisits dels nostres clients.

Proporcionem la formació i la informació als nostres col·laboradors per a assegurar que posseeixen el nivell de qualificació necessari per a exercir les funcions que els son assignades.

Aconseguim una plena comunicació tant entre els nostres col·laboradors; recolzant, motivant, implicant i responsabilitzant a tots els membres de la nostre organització en el compliment dels objectius marcats, como amb els nostres clientes, col·laborant conjuntament en la millora continua dels productes i serveis que els oferim.

Jordi Mercadé López

Gerent

 30/04/2018

 

 

Informació

Deixi'ns les seves dades, ens posarem en contacte amb vostè.
Nom:
Telèfon:
E-Mail:
Observacions:
Entri codi seguretat: